Khamis, 15 Ogos 2013

PROMOSI PRODUK SUNTIKAN !!!!!! CARA PANTAS MENDAPATKAN KULIT YANG PUTIH,GEBU,CANTIK,DAN TEGANG !!!!

SEMPENA AIDILFITRI INI KAMI MENAWARKAN PROMOSI UNTUK BELIAN MANA-MANA 2 PRODUK SUNTIKAN ANDA AKAN MENDAPAT DISKAUN RAYA !!!!

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SEGERA HUBUNGI KAMI DI TALIAN 017-265 6564 SEKARANG !!!!!

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI....REBUTLAH SEKARANG.....SEMENTARA STOK MASIH ADA....


CONTOH BELIAN 2 PRODUK SUNTIKAN :



+




HARGA UNTUK KEDUA-DUA PRODUK INI HANYA : RM 515 SAHAJA !!!!! TERSANGATLAH MURAH....

ANDA BOLEH MENCAMPURKAN MANA-MANA DUA (2) PRODUK SUNTIKAN YANG ANDA INGINKAN DAN ANDA SECARA AUTOMATIK AKAN MENDAPAT DISKAUN....


CALL NOW !!!!! 017-265 6564 !

Sabtu, 14 Julai 2012

Jumaat, 25 Mei 2012

Gluta 100000 Nano – Speed White 7 Day (AURA PRETTY)

Gluta 100000 Nano – Speed White 7 Day


Gluta 100000 Nano


Speed White 7 Day







10 kapsul


SEKARANG Harga Promosi HANYA :

1 kotak : RM 45.00
3 kotak : RM 129.00



(Jika Harga Pasaran : RM 50.00)



Gluta 100000 Nano. Ianya mengandungi glutation sebanyak 100000 Nano & ia dapat meresap lebih mudah ke dalam kulit kerana particle nano yang kecil & menjadikan kulit putih berseri.


KELEBIHAN :
•Membantu mengurangkan parut daripada jerawat kedut, jeragat dan tompok-tompok hitam

•Memperbaiki kulit agar kulit tampil muda & menawan.

•Menghilangkan kedut kulit dan mencergaskan semula kulit.

•Gluta 100000 NANO diiktiraf sepenuhnya oleh pakar-pakar dari Korea.

•Berkesan dalam mengurangkan berat badan

•Berkesan menghilangkan parut

•Mempunyai vitamin C yang tinggi yg dapat membantu menjadikan kulit lebih cerah berseri.



.

INGREDIENTS :

•L-Glutathione 100,000mg.

•Vitamin E 3,000mg.

•Collagen 500mg.

•Bioflavonoi 500mg.

•Pine Bark Extract 100mg.

•Grape Seed Extract 100mg.

•Koji Berry 500mg.

•Acerora Cherry 100mg.

•Green Coffee Berry 100mg.

•Berry Fruits Extract 100mg.



HARGA PROMOSI


Harga Promosi : RM 45.00 sekotak / 3 kotak : RM 129.00



KOS PENGHANTARAN


Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik SITI 017-265 6564 untuk penjelasan lanjut.




.


Testimoni Pelanggan (Gluta 100,000 Nano) :

Siti : SAYA DAH MAKAN KAPSUL GLUTA 100,000 NANO NI....MEMANG BERKESAN DLM 5 HARI JE...YANG BESTNYA BERAT BADAN HARI2 TURUN...300GRAM -500GRAM SEHARI SAYA TURUN BERAT BADAN!!SELAMA NI SUSAH NAK TURUN BERAT...SKRG DAH MUDAH NK TURUN BERAT...WOWWW BEST SGT!!!!! :)))
about an hour ago · Unlike · 1.



Mummy Dhia : SELAIN TURUN BERAT BADAN...KULIT PUN PUTIH TAUUUU.... ;)
about an hour ago · Unlike · 1

Sabtu, 12 Mei 2012

Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul MURAH – Untuk Payudara Cantik Menawan!


KAPSUL PUERARIA MIRIFICA (THANYAPORN) Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan! .

Thanyaporn Breast Enlargment : Thanyaporn produk membesar dan menegangkan payudara no. 1 di dunia dengan kadar keberkesanan 97% !











Content : 60 capsules. (UNTUK PENGGUNAAN 2 BULAN)
RM 68.00 Sebotol

Anda boleh Servey, Harga Pasaran Malaysia : Melebihi RM 100.00++
.

PRODUK TERLARIS !!!!

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua. Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan.

Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon. Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.
Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.

Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman. Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

*********************************************************************.


THANYAPORN BREAST CAPSULE DIGALAKKAN DIAMBIL BERSAMA DENGAN SUPER BREAST UP CREAM DE RICH UNTUK KESAN YANG LEBIH EFEKTIF :


(50 gram)
Purearia Mirifica Extract, Soybean Extract, Hydrolyzed Collagen, Centella Asiatica Extract, Witch Hazel Extract, Sodium Hyaluronate, Multi-Whitening Nanosphere

Harga : RM 45.00


Mengapa Thanyaporn Breast Capsule ?
1. Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2. Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri
3. Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4. Kualiti yang tinggi Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan. .

Kesan Penggunaan:

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci.
Jika anda mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan Lelan Vital Bust Serum yang berteknologi nano serta turut diformulasi daripada Pueraria Mirifica.

Amaran : Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu, wanita mengandung juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul. .

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :
1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur
14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
.

Cadangan Pengambilan :

1 biji Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.
* Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari.
* Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
* Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
* Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.

KHASIAT PUERARIA MIRIFICA :
KULIT
- menganjalkan kulit yang telah melendut
- menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
- mengurangkan garis-garis halus
- mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
- menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
- menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
- melembutkan kulit – kulit kurang kasar dan kering
- merawat jerawat dari dalam
- mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
- mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
- melambatkan proses penuaan secara berkesan


KUKU
- mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh - menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih - meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat - kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT
- mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- mengawal keguguran rambut
- melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
- menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

BADAN
- melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

PAYUDARA DAN PUNGGUNG

- mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
- memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
- membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
- menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
- mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

RAHIM DAN VAGINA
- mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
- merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
- merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
- melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
- menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
- menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

KESIHATAN
- menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
- mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
- membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
- mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
- mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain - menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

*********************************************************************.

HARGA PROMOSI

Harga Pasaran bagi Thanyaporn Breast Capsule : melebihi RM 100.00 sebotol.

Harga promosi kami :

•Belian sebotol : RM 68.00
•Belian 2 botol : RM 130.00



KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Siti 017-265 6564 untuk penjelasan lanjut .

Jumaat, 4 Mei 2012

GLOWZ STAR, GLOWZ & GLUTA PRIME WITH 1000mg Glutathione GRED AAA

GLOWZ STAR, GLOWZ & GLUTA PRIME WITH 1000mg Glutathione GRED AAA






GLOWZ STAR



Harga : RM160.00 (FREE Serum Collagen/Vitamin C)









GLOWZ STAR mampu untuk mencantik, menganjal, menggebu, menghalus dan mencerahkan kulit tubuh terutamanya muka. Ia menjadikan anda semakin berseri dan menyerlahkan diri anda menjadi lebih cantik terserlah. GLOWING kata orang putih. Glowz Star juga mampu untuk merawat kulit terutamanya kulit muka yang bermasalah dengan kos yang amat ekonomikal / rendah. Ia akan merawat jerawat dan menghilangkan parut jerawat. Kulit anda akan kelihatan lebih lembab dan gebu.


KANDUNGAN UTAMA GLOWZ STAR / PAKET:-
*Marine Collagen (Collagen Japan) 1000MG – Best Collagen Lebih tegang, menjadikan kulit lebih sihat, juga pada kuku dan rambut. Anti penuaan serta membantu membakar lemak dalam badan. Menjadikan kulit berseri-seri.
*Vitamin C -1000MG – Membantu penyerapan Glutathione, Antioksidan, pencerahan kulit.
*Vitamin E – Antioksidan, memudarkan marks serta parut. Menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.
*Grape Seed Oil – Untuk menjadikan kulit kelihatan muda.

SESUAI UNTUK UMUR 35 TAHUN KEATAS DAN UNTUK MENDAPATKAN KULIT YANG CEPAT TEGANG DAN MUDA!!


*****************************************************

GLOWZ
For Fairer , Firmer and Youthfull Skin


Harga Offer : RM160.00 (FREE Serum Collagen/Vitamin C)

With Glutathione, Collagen,Vit C and Protien


Glowz ~Apakah kandungan Glowz?
-> Glowz mengandungi 800mg gluta plus, 1000mg Vit C, Vit E dan kandungan2 lain. Detail kandungan Glowz:

- Soy Protien : Antioksida. Melembutkan kulit, agen pencerahan.
- L-Glutathione : Master Antioxidant.Changes berfungsi sebagai agen pemutihan kulit. whitening agent
- Marine Collagen :Menjadikan kulit lebih sihat, juga pada kuku dan rambut. Anti penuaan serta membantu membakar lemak dalam badan. Menjadikan kulit berseri-seri.
- Vitamin C : Membantu penyerapan Glutathione, Antioksidan, pencerahan kulit.
- Vitamin E : Antioksidan, memudarkan marks serta parut. Menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.
- Grape Seed Oil : Untuk menjadikan kulit kelihatan muda.

~Apakah yg membuatkan Glowz berkesan?
->Kandungan astaxathin yg tinggi, sama seperti gluta utk cerahkan kulit.

~Adakah Glowz blh diambil bersama produk pelangsingan?
->Boleh, tetapi perlulah dijarakkan, sekurang2-3 jam selepas pengambilan.

~Bagaimana nk mengambil Glowz?
->Glowz perlu dibancuh dengan air sejuk/air kosong.

~Bila perlu mengambil Glowz?
->Sebaik2nya sewaktu perut kosong seperti selepas bangun tido.

~Berapa kali perlu mengambil Glowz?
->Ia terpulang pada individu, jika inginkan kesan segera 2 kali sehari sudah cukup. Bagi yg mengambil Gluta Prime, boleh mengambilnya sekali/sehari. Kerana kandungannya yg hebat, 1sachet utk setiap hari sudah mencukupi.

~Adakah Glowz selamat diamalkan?
->Sudah pasti Glowz selamat diamalkan sesiapa sahaja utk mendapatkan kulit yg idamkan. Ia mampu mencerahkan 3-4tone warna kulit.

~Adakah Glowz mampu menghilangkan parut?
->Ya, ia akan berlaku secara berperingkat dengan penggunaan yg berterusan kerana ia juga mengandungi Vit E.

SESUAI UNTUK UMUR 35 TAHUN KE BAWAH DAN UNTUK MENDAPATKAN KULIT YANG CERAH CEPAT!!

Aturan

- Satu hari 1 sachet sahaja. Ia mengandungi 800mg gluta plus 1000mg Vit C dan other ingredients untuk skin whitening. 1 sachet per day dah cukup untuk skin whitening. And most importantly skin remains moist and glowing dalam masa yang singkat. Does not dry out skin. Hair and nails pun cantik
- Cara pengambilan-Bancuh dengan air suhu bilik.Kacau selama 1 min. Minum Pagi sebelum makan dan malam sebelum tidur.Kesan akan nampak selalunya dalam masa 15 hari.

- Rasa seperti Air Anggur.

*****************************************************

GLUTA PRIME WITH 1000mg Glutathione GRED AAA

Harga : RM160.00 (FREE Serum Collagen/Vitamin C)

Kini Lebih HEBAT – Gluta Prime dengan kandungan Gluta grade AAA. BRAND NEW!! Enhanced!! Lebih Berkesan.

MEMUTIHKAN KULIT SELURUH BADAN PUTIH DALAM MASA SEBULAN…

.


Gluta White: TOP 3 Asian White Skin Whitening Produk Lebih Hebat! Diperbaharui dengan kandungan Glutathione grade AAA 3x lebih baik daripda glutathione biasa… Dipertingkatkan dari White L-Glutathione.

GLUTA PRIME GSH mengandungi kombinasi yang lebih hebat dari bahan terpilih yang terbaik.

L-Glutathione 1000mg dengan Lipoic Alpha Acid & Vitamin C (Natrium Ascorbate). 1000mg /capsule, 60 capsule setiap botol.

*****************************************************

HARGA JUALAN
GLOWZ – RM 160.00 (FREE Serum Collagen/Vitamin C)
GLOWZ STAR – - RM 160.00 (FREE Serum Collagen/Vitamin C)
GLUTA PRIME WITH 1000mg Glutathione GRED AAA – RM 160.00 (FREE Serum Collagen/Vitamin C)


KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak)bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Siti 017-265 6564 untuk penjelasan lanjut.

Rabu, 2 Mei 2012

Super Whitening GLUTA 9000 (L-Glutathione 9000mg + VitC 1000mg)

SUPER WHITENING GLUTA 9000 L-GLUTATHIONE 9000 mg + VIT C 1000 mg (Manufactured by Switzerland)




1 kotak (10 kapsul)


Harga Promosi :
Beli 1 box : RM 48.00
Beli 3 box : RM 134.00
Beli 6 box : RM 234.00


L-Glutathione sudah lama terkenal dikalangan artis-artis dan celebrity international dan juga di Malaysia. Juga dikenali dengan gelaran Master Antioxidant. Pengambilan Glutathione dengan cara berterusan akan membuatkan kulit menjadi semakin putih dan cerah. Glutathione juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.


L-Glutathione adalah protin yang mengandungi 3 jenis asid amino iaitu cysteine, glutamic dan glycine, yang biasanya dihasilkan oleh badan untuk mengatasi pencemaran udara, air yang di minum,bahan kimia dan racun serangga di dalam makanan yang di makan. Bahan-bahan ini boleh memusnahkan sel-sel di dalam sistem tubuh kita.


L-Glutathione selalunya dipanggil sebagai “Master Anti-oxidant” di dalam badan, molekul yang terbentuk oleh jalinan asid-asid amino dan anti-oxidant yang di hasilkan secara semulajadi oleh badan. Ia nya telah diketahui secara meluas tentang kepentingannya untuk mengekalkan kesihatan dan jangka hayat yang panjang.


L-Glutathione yang dipertingkatkan kandungan dose nya memberikan kesan sampingan yang baik seperti memutihkan kulit (SKIN WHITENING). Badan akan meningkatkan penghasilan Glutathione selari dengan peningkatan pendedahan badan kepada bahan beracun seperti toxin. Tanpa perlindungan dari Glutathione ini, sel-sel badan akan mati dengan kadar yang cepat, ini akan mempercepatkan proses penuaan dan risiko kanser.


Apa yang boleh L-Glutathione lakukan untuk anda :-

•Memutihkan kulit
•Menghilangkan bintik hitam
•Mencegah/menghilangkan jerawat dan parut
•Anti penuaan dan anti kedut
•Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri
•Mempercepatkan penyembuhan luka
•Membantu mengawal dan menghilangkan jerawat
•Meningkatkan kadar tenaga
•Memperkuatkan sistem imunisasi badan
•Menyah toksin di dalam badan


Cara Pengambilan :-

•Sebelum pengambilan produk ini disarankan lakukan detoks selama 3 – 5 hari supaya toksin di dalam badan dapat dikeluarkan dan proses keberkesanan produk super whitening gluta lebih cepat berkesan.
•Makan 1 kapsul 30 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
•Amalkan pengambilan 2 kali sehari
•Wanita mengandung, menyusukan bayi serta kanak-kanak di larang untuk mengambil kapsul ini
•Elakkan pengambilan makanan/minuman berkafien untuk kesan yg lebih cepat..sekiranya ingin mengambil juga makanan/minuman berkafien sila jarakkan dalam 2 jam selepas pengambilan SUPER WHITENING GLUTA.



BAHAN-BAHAN :-

•L-Glutathione : 9000 mg.
•Vitamin C : 1000 mg.
•Collagen : 500 mg.
•Bioflavonoi : 500 mg.
•Pine Bark Extract : 100 mg.
•Grape Seed Extract : 100 mg.
•Koji Berry : 500 mg.
•Acerora Cherry : 100 mg.
•Green Coffee Berry : 100 mg.
•Berry Fruits Extract : 100 mg. .



Harga Promosi :
Beli 1 box : RM 45.00
Beli 3 box : RM 126.00
Beli 6 box : RM 225.00



KOS PENGHANTARAN


Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Siti 017-265 6564 untuk pesanan produk dan penjelasan lanjut.

Rabu, 4 April 2012

Vimax Original (Pil Herba Seksual Hebat, Besar & Panjang Zakar import dari canada)

Vimax Original (Pil Herba Seksual Hebat, Besar & Panjang Zakar import dari canada) TERMURAH!!! HANYA RM 210 SAHAJA !!!!!






Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%, import dari Canada. Tiada kesan sampingan






* Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%
Selepas banyak tahun Research dan Development, syarikat ini dengan bangga menawarkan anda satu produk 100% Natural herba dan secara tetap memanjangkan saiz zakar sehingga 3-4 inci dalam panjang dan sehingga 25% dalam lilitan

Adakah Hasilnya Kekal?
Ya, kekal. Anda mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum anda, anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS.


Apa Vimax dapat melakukan untuk seorang suami?

Memanjangkan zakar sehingga 2 inci dalam masa 3 bulan !
Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan seks dan stamina anda
Pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras;
Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum;
Berhenti pramatang pancutan mani;
Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.



Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?
MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda dan pembinaan lebih panjang berkekalan
MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.
MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idamkan dan mimpikan selama ini.

Sebarang kesan sampingan akan dialami?
Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor.

Ada tak faedah lain daripada Vimax Pills?
Pil-pil kita akan memperbaiki anda kesihatan seksual keseluruhan, membuat anda berasa lebih muda.

Vimax %100 Herba Selamat Dan Alam Bahan-bahan semulajadi
Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar - Dikenali Di China Memandangkan Yin Yang Huo. Laporan doktor-doktor perubatan yang teratas dan Cina rumpai kambing yang begitu kasar libido peningkatan dan bertambah baik erektil berfungsi. Diguna bagi memulihkan seksual dan mengurangkan keletihan. Bekerja untuk membolehkan testosteron membenarkan untuk anda untuk memiliki satu dorongan seks dan ketahanan yang makin tidak masuk akal. Telah dibuktikan berkuasa secara semula jadi yang akan meningkatkan sensasi fizikal dan seksual.

Ginkgo - Penggunaan ubat ginkgo boleh disusur kembali 5,000 tahun dalam ubat herba Cina. Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo adalah untuk membantu aliran darah ke otak yang penting dalam fungsi mental. Herba juga membantu aliran darah ke kemaluan yang bertambah yang baik untuk fungsi seksual.

Ginseng - Terpakai untuk memperbaiki kelemahan dan tenaga tambahan. Ahli-ahli sains orang Rusia menunjukkan bahawa ginseng merangsang kedua-dua fizikal dan kegiatan mental dan merangsang kelenjar-kelenjar seks dan menambah prestasi olahraga. Ia normalizes tekanan darah dan meremajakan dan menyegarkan semula badan dan menaikkan pertumbuhan tisu saraf. Bahan-bahan utama adalah ginsenosides yang memindahkan aliran darah ke otak dan zakar. Ia cenderung membina darah dan sperma

Saw Palmetto (sejenis pokok Palma)- Dikenali untuk merangsang satu libido yang rendah pada jantan dan untuk menambah tenaga seksual. Satu sebatian dalam gergaji sejenis pokok palma telah afrodisiak kesan-kesan. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan bahawa sejenis pokok palma gergaji adalah satu rawatan berkesan untuk ramai manusia, BPH ditemui satu petikan itu sejenis pokok palma gergaji dikurangkan saiz prostat dengan 13 peratus. Menambah seksual berfungsi dan mengurangkan kolesterol dan asid lemak dalam darah.

Buah Cayenne- Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung tetapi tingkah-laku hati bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan bertempur.


Apa hasilnya?
Sedang menggunakan pil-pil VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
- Keseronokan seksual yang bertambah.
- Lebih keras, lebih panjang
- Dorongan seks bertambah..

Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?
Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

Amaran ...jangan ambil lebih daripada 2 biji sehari.



SIAPAKAH YANG PERLU MENGGUNAKANYA UBAT KUAT TENAGA BATIN VIMAX HERBS SEBAGAI CARA MEMBESARKAN ZAKAR

Cara membesarkan zakar selain ubat kuat tenaga batin
1) Orang yang sudah mula menunjukkan tanda mati pucuk
(tidak cukup keras) ketika berjimak bersama pasangan sahnya.
2) Cepat keluar air mani dan pancutan tidak cukup laju.
3) Tiada mood ketika bersama.
4) Semua lelaki yang inginkan tubuh badan dan senjata
yang kekal sihat,dan hebat.


APAKAH FAEDAH LAIN VIMAX HERBS

1) Dapat menambah pemanjangan dan pembesaran zakar (tambah hingga 2″-3″ panjang dan tebal) * keputusan setiap individu adalah berbeza-beza.
2) Tingkatkan LIBIDO dan STAMINA – (daya seksual)
Memberi tenaga dan kecergasan ketika berjimak atau pun kerja seharian seperti bersukan dan sebagainya.
3) Penambahan air mani. (Meningkatkan kesuburan dan menguatkan sperma)
4) Melancarkan aliran darah dan meningkatkan ketegangan anda
5) Dijamin 100% (dirumus dengan herba terbaik dan bermutu)

APAKAH KESAN SAMPINGAN VIMAX HERBS

1) TIADA KESAN SAMPINGAN, .
2) Selain daripada itu,vimax adalah selamat dimakan.

CARA PENGAMBILAN VIMAX HERBS

1) Pastikan perut anda tidak kosong.
2) Ambil vimax 1 biji (sebiji) sehari dan untuk prestasi yang lebih baik boleh juga ditambah

1 biji 1 jam sebelum berjimak (jangan lebih 2 biji sehari). Minumlah air lebih atau makan buah-buahan
jika terasa pening (tip dari pelanggan yang telah menggunakannya).

3) Jika hari ke 3 merasa pening berlarutan ,sila ambil separuh,
buka kapsul dan tuangkan kedalam minuman panas seperti kopi.


Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%


Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki.
100% diformulasi dan diperbuat daripada herba – herba terhebat.

Vimax terdiri daripada formulasi herba – herba terbaik seperti E punedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba #1 untuk para lelaki. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL .

Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL .

Vimax Pills – Gain up to 3 or 4 inches in length, and up to 25% increase in girth !! Vimax Pills is 100% safe & one of the best solutions on the enlargement pills. Bigger actually IS better. Sorry, but the truth hurts guys!



Kebaikan Vimax Herbs Untuk Anda..

Formulasi kami dirumus untuk faktor yang sering lelaki idamkan. Pengguna melaporkan kesan yang memuaskan dari segi saiz, kekerasan, dan produksi sperma. Vimax Herbs juga meningkatkan nafsu seks dan stamina ketika hubungan intim. Pancutan yang lebih puas dan lama juga dapat dinikmati, selain seks yang lama hingga berjam lamanya.

Pengguna juga melaporkan peningkatan dari segi konfiden dan Vimax selalu menjadikan mereka lelaki idaman wanita yang sering mereka impikan menjadi kenyataan.

Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang Vimax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.


Tambah Saiz

Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.

Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik – teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan juga ia mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.

Di sinilah kebaikan Vimax Herbs. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu – tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah – seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz 2 ” – 3 ” selepas mengamalkan pengambilan Vimax.



TESTIMONI

Liam, UK
" I started using Vimax Volume 1 month ago and can say it really works. I have bigger volume of ejaculate and my stamina`s got improved. I`m 55 and my sexual system needs help. Vimax Volume has an overall positive effect on my potency and virility. But what I like even more is that my orgasms are more explosive and long-lasting. Recommend Vimax Volume to all men of my age as an efficient way to make your sexual system healthier and stay a real man in bed. "

Bob Ryan, Australia
" My decision to try Vimax Volume was based on some sexual problems which occurred in my late forties. I realized my virility needed help but couldn`t choose an effective and safe product. I used and some other products but only with Vimax Volume I felt significant improvements in erection and semen amount. I`ve been taking the pills for about 4 months and my ejaculate has tripled since then! I feel healthier and make sex as often as I want it. "

Christian, USA
" I ordered Vimax Volume because I wanted my climax to be stronger with rich cum shots. Actually I`m more than satisfied with the results after 5 months of using the product. Vimax Volume enhanced the volume and the power of my ejaculations and also made my erection better. My girlfriend says I`m like a real wild animal in bed! Besides stronger erection and increased volume of semen the overall state of my sexual system significantly improved. Never thought before it could be so effective and fast! "

John Wintey, New Zeland
" I was looking for good semen enhancement pills to make my orgasms more powerful and long-lasting when came across Vimax Volume on the net. I just called their support team and got full info about the product, ingredients, expected results and some helpful recommendations. The package came in due time and I started the course. To tell you the truth I was a bit surprised of the quick results and thought about short-term effect of the pills. But I was wrong! Vimax Volume has drastically increased the volume of my sperm and improved my sexual abilities. And my orgasms! Mmm! That`s just fantastic! I`ve never experienced such overflowing and powerful orgasms in my life! "

Pengguna 1 : Baru 4 HARI ambil pil Vimax ... MEMANG POWER!
Terima kasih bang! Saya puas hati.. Saya pasti membeli untuk stok
bulan depan. Idin, Selayang. 012-359 XXXX, SELANGOR.

Pengguna 2 : Bagus. Bantu tahan lama. Dengan PLSuperGel lagi
lama. Bantu stamina juga. 3-4 sesi sehari pun ok lagi. Dan lebih
keras & tegang. Saya try sebulan dulu tengok macam mana.. nih
baru 4 HARI!.. 012-213 XXXX, Rino, Batu Caves, SELANGOR.

Pengguna 3 : Problem saya adalah saya akan hilang ketegangan
masa tengah mengadakan sex! Perghh..Memang mengecewakan
malah malu dengan isteri dan ini berlaku secara kerap pulak.
Saya cuba ambil Viagra dan puas hati tapi hanya untuk 2-4 jam
sahaja. Dah lah kosnya mahal RM40 setiap sesi. Alhamdulillah..
saya bertemu dengan VIMAX. Hanya untuk 3 hari sahaja. Saya telah
dapat bertahan lama. TEGANG pulak tu zakar saya.. Walaupun saya
telah pancut... Alimuddin, Terengganu.

Pengguna 4 : Saya kena stroke tahun 2005. Jadi kena ambil ubat
darah tinggi. Memang betul! Kalu ambil ubat pasti zakar saya tak
dapat ereksi sepenuhnya. Ini amat mengecewakan saya. Setiap
kali keinginan nak lakukan sex dengan isteri; tiba-tiba dipertengahan
melayari bahtera, zakar saya lembik. Amat mengecewakan. Saya
melayari website dan bertemu dengan VIMAX. Cubalah.. nothing to
lose.. Pergh..Kesannya menjadikan saya orang muda.. dan boleh
bertahan dan hebatnya.. zakar saya amat keras dan tegang macam
masa saya muda dulu (kini 45 tahun)...
019-279 XXXX, Kluang, JOHOR.

Pengguna 5 : Sewaktu berusia 49 tahun, saya diserang penyakit
jantung dan terpaksa diengioplasti di dua tempat dalam jantung
saya. Jadi saya terpaksa mengambil ubat darah tinggi dan ubat
cairkan darah. Saya pulak telah dikesan mengidap kencing manis.
Kencing manis pula adalah pembunuh saraf dan pasti saya akan
mengalami lemah tenaga batin kerana dicampur dengan ubat doktor
yang terpaksa saya ambil. Performa sex saya menurun dan hampir
2 bulan tak bersama isteri. Saya amat malu. Kawan saya datang
dan mengesyorkan VIMAX. Tapi saya skeptical dan malas mencuba.
Tapi disebabkan kawan baik saya cubalah untuk 3 hari. Hebat! Zakar
saya bangun lebih awal dari saya pada waktu pagi! Ini adalah
perkembangan terbaik untuk saya. Malah saya telah bersama
melayari bahtera dengan isteri dah hebat! Puass... Terima kasih
pada Vimax dan saya akan teruskan makan... Imam, N.Sembilan

Pengguna 6 : Saya baru 25 tahun! dan kuat melancap pulak tu...
Jadi saya baru berkahwin dan amat malu dengan isteri pasal saya
selalu kalah! Hanya bertahan untuk 5 min je.. dah kalah.. Jadi
saya cuba layari website dan bertemu dengan website tuan. Saya
mulanya tak percaya. Bolehkah hanya dengan memakan pil vimax
mampu menegangkan zakar tanpa urutan? Jadi saya banyak
bertanya dengan tuan. Tapi alhamdulillah.. tuan sabar dengan
saya dan saya ..cuba VIMAX untuk 4 hari.. dan woww.. tak percaya..
boleh kalahkan isteri dan bertahan sampai 5 jam ... di tambah
dengan PLSuperGel ... Pemandu, PERAK.

Pengguna 7 : Pergghhh! ..Hanya dalam 10 hari dah terasa
ukurlilit zakar saya dah berubah... Saya kena cuba untuk 3 bulan
untuk panjangnya pula... Guru, Pahang.



**Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.

**Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.


JANGAN JADIKAN SEKS SEBAGAI 1 FAKTOR PENCERAIAN DAN TRAUMA DALAM HIDUP ANDA!!



VIMAX ORIGINAL HANYA RM 210.00 SAHAJA !!!!!!!!!

BERMINAT BUAT PESANAN??? SILA HUBUNGI 017-265 6564 SEKARANG!!!!
ATAU E-MAIL KEPADA siticanteq@gmail.com UNTUK PESANAN.

Isnin, 21 November 2011

Phero-X : Kuasa Memikat Wanita Melalui Sains

PHERO-X ~ Kuasa Pemikat Wanita Melalui Sains


PRODUK 1 : PHERO-X~ Khas Untuk Lelaki


Ingin Memikat Wanita Melalui Kaedah Sains ?




Bayangkan anda boleh membuatkan wanita terus merasa ada daya tarikan semulajadi mengenai diri anda… Kagum kan ???

Bagaimana jika anda mendampingi wanita dan dia terus merasakan perasaan tertarik dengan anda… Bagaimana jika ia tertarik tanpa sebab yang logik?

Gunakan…Kuasa PHEROMONE!

Gunakan (pheromones), sejenis hormon lelaki, pemikat wanita semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA mana-mana wanita. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak. Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah WIRA dalam arena memikat wanita!
•Pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan;
•Wanita akan cuba menggoda ANDA tanpa anda sedari;
•Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
•Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian;
•Anda akan dapat lebih senyuman dari wanita;
•Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan;
•Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!




Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak. Sekarang telah diketahui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.




Memperkenalkan… Phero-X


Pheromone Konsentrasi 25x ganda, yang terulung!



Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones dari Phero-X, anda boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.



Phero-X mengandungi pheromone manusia tulen jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik kepada anda. Wanita akan memuji bau anda yang begitu menarik dan sedap, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Phero-X. Phero-X bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan Phero-X akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda.


Apakah pheromones?

Setiap haiwan di muka bumi (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ia adalah sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung. Pheromones adalah hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia! Ada lelaki yang boleh menghasilkan pheromones secara banyak, manakala ada sebahagian lelaki mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi, mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan! Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, tiada duit yang banyak, mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan! Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat -- atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa Phero-X!



Efek penggalak libido pheromones

Pheromones bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang libido pasangan anda. Ini bermaksud, dengan menitiskan Phero-X pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual anda akan meningkat. Ini pasti membantu hubungan intim anda dengan kekasih anda. Wanita tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti MAGNET. Dengan efek Phero-X ini, anda akan MEMPEROLEHI kelebihan berbanding lelaki-lelaki lain. Gunalah setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan wanita. (Janganlah risau, sebotol Phero-X ini boleh tahan sehingga 3-4 bulan lamanya!)



Phero-X akan meningkatkan keinginan (libido) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak. (kajian secara saintifik dan kllinikal yang dijalankan ke atas pengguna-pengguna pheromones) ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak libido. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja. Pheromones (hormon pemikat wanita) telah berjaya dihasilkan oleh sebuah makmal terkemuka Morgan Labs’ di negara Rusia.



Kebiasaannya pheromone manusia terdapat di celah ketiak ketika perpeluhan berlaku. Pheromone semulajadi ini adalah satu evolusi kehidupan yang sangat menakjubkan. Penemuan saintis mendapati bahawa, wanita memilih lelaki yang bakal menjadi bapa kepada anaknya berdasarkan faktor-faktor PHEROMONE yang dimiliki oleh lelaki tersebut! Fakta ini memang menarik dan harus anda berikan perhatian, bukankah begitu?


Phero-X mengandungi kandungan pheromone manusia tulen, pada gred tinggi dan terbaik, antara yang paling tinggi kepekatannya berbanding lain-lain jenama yang berada di pasaran. Anda pasti perolehi kesan yang OPTIMUM setiap kali menggunakannya.

Phero-X adalah pheromones yang diadun dengan minyak berasaskan tumbuhan, tanpa sebarang alkohol. Pembeli harus berhati-hati membeli produk pheromones sintetik, campuran bahan asasnya alkohol seperti ethanol dan sebagainya, kerana kajian menunjukkan bahawa pheromone akan rosak dan musnah dalam masa beberapa saat, sebaik saja ia dilarutkan ke dalam bahan berasas alkohol. Anda patut membeli Pheromones dengan bijak, dengan melakukan sedikit survey & kajian!





Phero-X™

Harga Pasaran bagi Phero-X™ : RM 64.00


KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM6.00 yuran pos untuk Sem. Malaysia dan Sabah/Sarawak bagi setiap penghantaran.


ANDA BERMINAT UNTUK MEMBUAT PESANAN??
SILA HUBUNGI CIK SITI : 017-265 6564 UNTUK PESANAN SEGERA!!

Sabtu, 10 September 2011

SUPER WHITE 1000MG GLUTATHION

SUPER WHITE 1000mg GLUTATHION



SuperWhite L-Gluatathione 1000mg FROM USA! SUPER WHITE Gluta…

PIL Putihkan badan Paling Efektif dan Berkesan dlm hanya 14 hari…







Harga Promosi :

RM160 SEBOTOL [60 KAPSUL]


KESAN SUPER WHITE GLUTATHION, Boleh dilihat selepas 14 hari penggunaan. Antara kesannya:-


.

* Softens the skin – melembutkan kulit
* Whitening (whole body) – mencerah/memutihkan kulit seluruh badan
* Rids of & lighten scars – menghilangkan parut dan calar
* Smoothens the skin – melicinkan dan memuluskan kulit seluruh badan
* Reduces melasma – mengurangkan melasma
* Reduces pimples & acne – mengurang atau menghilang atau memulihkan masalah jerawat
* Increases skin elasticity – meningkatkan keelastikan kulit
* Reduces pores on the face – mengecilkan pori kulit muka
* Makes the skin more radiant – membuatkan kulit muka dan badan berseri-seri dan bercahaya

membuatkan kulit muka dan badan berseri-seri dan bercahaya

*********************************************************

HARGA :

Sebotol : RM160.00 (60 kapsul)

KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Siti 017-265 6564 untuk penjelasan lanjut.